Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 272 353 66 53
WEB https://dinarmtal.meb.k12.tr
Adres : Pınarbaşı Mahallesi İncirli Caddesi No77 Dinar / Afyonkarahisar
VİZYON : Okulumuzu en son teknolojiye uygun eğitim - öğretim araçları ile donatıp kapasitemizi arttırmak, genç ve dinamik personel yapısını hizmet içi eğitim faaliyetleri ile desteklemek suretiyle en iyi öğretim kadrosuna sahip olup, okulumuzu Atatürk´ ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartabilme yolunda, uluslararası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamak suretiyle Mesleki ve Teknik Eğitim alanında bölgemizde tercih edilen bir kurum haline getirmek.
MİSYON : Gençlerimizi, Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven, sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma,,Teknolojiyi de iyi şekilde kullanabilme kabiliyetine sahip,bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, mesleğinde başarılı, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmenin yanında yüksek öğretime de hazırlamak. Bölgemiz endüstri kuruluşları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunarak, okul ile sanayi arasında gelişen teknolojik bilgi alışverişini sürekli kılarak okul ve çevre endüstri kuruluşlarının kalite standartlarını arttırmak.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :12
Öğretim Şekli :ÖRGÜN
Saatler : Sabahtan 08:40 ilk ders, Öğlen 13:10 ilk ders, En Son Ders Çıkış 17:00.
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek veya otomobille
Yerleşim Yeri : Pınarbaşı Mahallesi İncirli Caddesi No77 Dinar / Afyonkarahisar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Afyon il birinciliği (FUTBOL)
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :